agent-image

Elfida Eren


Merhaba! Ben Elfida Eren, 1983 yılında Silivri'de doğmuş bir İstanbulluyum ve 20 yılı aşkın bir süredir bu güzel şehirde yaşamaktayım. Hayatımın önemli bir kısmını sağlık sektöründe geçirdikten sonra, yeni bir başlangıç yapmak ve farklı bir sektörde kariyerime devam etmek amacıyla EmlakYap Gayrimenkul ailesine katıldım.

Profesyonel bir geçmişe sahip olmanın getirdiği deneyim ve sorumluluk duygusuyla, emlak sektöründe güler yüzlü ve dinamik bir hizmet anlayışı ile faaliyet gösteriyoruz. EmlakYap Gayrimenkul olarak, müşterilerimize kaliteli ve doğru hizmet sunmak amacıyla buradayız.

Sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve güçlü bir ekip ile birlikte, müşterilerimizin beklentilerini anlamak ve en iyi çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Ofisimizde sizi çaya kahveye bekleriz; samimi ortamımızda, size özel çözümler üretmek ve emlak ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için buradayız.

EmlakYap Gayrimenkul olarak, kurumsal değerlerimize sadık kalarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Profesyonellik, güvenilirlik ve etik değerlere bağlılığımızla sektörde kendimize sağlam bir yer edinmeyi amaçlıyoruz. Sizleri ofisimize bekler, kaliteli ve doğru hizmet için elimizden gelenin en iyisini sunmak adına çalışmalarımıza devam etmekten mutluluk duyarız. İhtiyaçlarınız için bize güvenebilirsiniz.

email [email protected]

call +90 (538) 604-4426 call +90 (212) 485-0505

İLETİŞİM FORMU

slide image

EMLAKYAP'TAN PARK MAVERA 1 DE 3+1 MUHTEŞEM 0 DAİRE

Başakşehir / İstanbul / Türkiye

₺ 13.200.000

operator

EMAİL BÜLTENİ

Yeni Haberler için email adresinizi giriniz.


The property has been added to favorites.
arrow_upward