agent-image

Hikmet Hilal Ünlü


Merhaba, ben Hikmet Hilal Ünlü. 1967 yılında dünyaya gözlerimi açtım ve ilk öğrenimimi Çanakkale Yenice'de tamamladım. Eğitim hayatımda disiplinli bir tutum sergileyerek, 1986 yılında polis olarak göreve başlama kararı aldım. Emekliliğe kadar olan süreçte Malatya, Trabzon, Bitlis, Ankara ve Balıkesir illerinde görev alarak zengin bir deneyim kazandım.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olarak, akademik bilgilerimi pratik hayatta uygulama fırsatı buldum. Eğitim ve meslek hayatım boyunca elde ettiğim disiplin ve sorumluluk anlayışıyla 2003 yılında emekli oldum.

2012 yılından beri Çanakkale'de yaşamaktan keyif alıyorum. Okuma, öğrenme, seyahat etme ve doğa yürüyüşleri gibi çeşitli hobilerimle yaşamı renklendiriyorum. 

Emlak sektöründeki yaşam tecrübelerim ve disiplin anlayışımı birleştirerek, Emlakyap ailesine katıldım. Emlak sektöründeki başarıya ulaşmak adına sürekli gelişmeye ve ilerlemeye odaklanıyorum. Müşteri odaklı bir hizmet anlayışı benim için ön planda olup, yatırımcılara ve mal sahiplerine en iyi hizmeti sunma misyonuyla çalışıyorum.

Emlak sektöründeki başarı hikayelerine imza atabilmek adına, bilgi birikimimi ve enerjimi sektöre adayarak, her geçen gün daha fazla insanın hayallerine ulaşmalarına katkı sağlamak amacındayım. Emlakyap ailesine dahil olduğum için gurur duyuyor, güvenilir ve kaliteli hizmet sunma taahhüdümü sürdürüyorum.

email [email protected]

call +90 (507) 349-9126 call +90 (553) 917-1769

İLETİŞİM FORMU

operator

EMAİL BÜLTENİ

Yeni Haberler için email adresinizi giriniz.


The property has been added to favorites.
arrow_upward