agent-image

Sezgin Kaya


Merhaba, ben Gayrimenkul danışmanınız Sezgin KAYA.
03/01/1977 Tarihinde çanakkale ili ayvacik ilçesinde dünyaya geldim. İlk orta ve lise öğrenimimi ezine de tamamladım.Evli ve iki çocuk babasıyım. Lise mezunuyum. Uzun yıllar deri tekstil sektöründe kalite danışmanı olarak hizmet verdim ve yöneticilik yaptim . İş ve ticaret hayatının içinde her zaman bulundum. 
Çanakkale ve ilçelerini yakından takip eden biriyim. Bir deneyim ve birikime sahibim. Musterilerimin istek ve taleplerini iyi şekilde değerlendirerek en doğru bilgiler ışığında onlara uygun yerleri sunarım. Müşteri memnuniyeti benim için herseyden önemlidir. Her müşteri ile kişisel bir iletişim kurar, beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çaba gösteririm. 
 Güven ve samimiyet en temel pirensibimdir. Musterilerimie konut, arsa ve arazi alim ve satışları konusunda iyi bir rehberlik ve yol arkadaşlığı yapmak için buradayım. Eğer sizde çanakkale ve ilçelerinde özellikle Ezine , Ayvacık ve Bayramiç bölgelerinde sizde  arsa arazi ve benzeri yatırımlar yapmak isterseniz en doğru bilgiler için benimle iletişime geçebilirsiniz. 
 Saygılarımla, Sezgin KAYA.

email [email protected]

call +90 (554) 294-8387 call +90 (553) 917-1769

İLETİŞİM FORMU

operator

EMAİL BÜLTENİ

Yeni Haberler için email adresinizi giriniz.


The property has been added to favorites.
arrow_upward