agent-image

Tarık Oğuz Uyanık


Merhaba! Ben Tarık Oğuz Uyanık. İstanbul'da 1981 yılında doğdum ve üç çocuk babasıyım. İşletme bölümünden mezun oldum ve girişimcilik ruhumla erken yaşta ticarete adım attım. Satış ve pazarlama alanında edindiğim deneyimlerle gıda sektöründe toptan ve perakende olarak faaliyet gösterdim. Aynı zamanda uluslararası ihracatla global bir perspektife sahip oldum.

Kariyerim boyunca profesyonellik, dürüstlük ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttum. Gıda sektöründe elde ettiğim başarıların ardından, Emlakyap firmasının Ümraniye şubesini açarak gayrimenkul sektöründe fark yaratmayı hedefliyorum. Profesyonel bir ekiple birlikte çalışarak, müşterilere güvenilir ve yenilikçi bir hizmet sunmaya odaklandık. Aynı zamanda dijital çağın gerekliliklerini yerine getirerek, işimizde dijital pazarlamayı kullanarak yurt içinde ve yurt dışında sonuca daha hızlı ulaşıyoruz.

Gayrimenkul konusunda yardıma ihtiyacınız olursa, benimle iletişime geçebilirsiniz. İnsanların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak ve gayrimenkul dünyasındaki etkimizi genişletmek adına sürekli bir çaba içindeyim.

 

Saygılarımla,

Tarık Oğuz Uyanık

email [email protected]

call +90 (505) 105-1171 call +90 (505) 105-1171

İLETİŞİM FORMU

slide image

Malkara Ballı Köyünde İMARA SIFIR YATIRIMLIK TARLA

Malkara / Tekirdağ / Türkiye

₺ 279.000

slide image

KANDIRA'DA GÖL ve ORMAN MANZARALI SATILIK ARAZİ

Kandıra / Kocaeli / Türkiye

₺ 2.290.000

slide image

TEKİRDAĞ DUMANSIZ SANAYİDE 2275 M2 FIRSAT KÖŞE PARSEL

Süleymanpaşa / Tekirdağ / Türkiye

₺ 21.500.000

slide image

EMLAKYAP 216'DAN ÜMRANİYE ESENEVLER MAH. SATILIK 3+1

Ümraniye / İstanbul / Türkiye

₺ 2.590.000

operator

EMAİL BÜLTENİ

Yeni Haberler için email adresinizi giriniz.


The property has been added to favorites.
arrow_upward