agent-image

Kenan Nalbantlar


Merhaba, ben Kenan Nalbantlar. 11 Ekiim 1966 tarihinde Edirne'nin Keşan ilçesinde doğdum. Kitap okumak ve seyahat etmek hayatımın vazgeçilmez parçalarıdır.

Şu anda Emlakyap'ta profesyonel olarak danışmanlık yapıyorum. Müşterilerime en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyor, onların isteklerini anlamaya çalışarak doğru çözümler üretmeye özen gösteriyorum.

Kitap okumayı çok seviyorum çünkü bana yeni dünyalar keşfetme fırsatı veriyor ve bilgi birikimimi arttırıyor. Seyahat etmek ise benim için ruhumu besleyen bir aktivite. Farklı kültürleri deneyimlemek ve farklı yerlerdeki insanlarla iletişime geçmek bana büyük bir mutluluk veriyor.
Kariyerim boyunca sürek olarak kendimi geliştirmeye önem verdim ve gayrimenkul danışmanlığı konusunda uzmanlık sahibi olabilmek için eğitimlere katılıyorum.
Gelecekte de mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya devam etmek istiyorum. Müşterilerimin beklentilerini aşıp memnuniyetlerini sağlayacak işbirlikleri kurmayı hedefliyorum.

Ben Kenan Nalbantlar; tutkulu, deneyimli ve kendisini geliştirmeyi amaçlayan bu kariyer yolculuğunda ilerlemekten mutluluk duyan biriyim.

email [email protected]

call +90 (505) 253-4423 call +90 (553) 917-1769

İLETİŞİM FORMU

operator

EMAİL BÜLTENİ

Yeni Haberler için email adresinizi giriniz.


The property has been added to favorites.
arrow_upward